stilfull skandale

Scoopet har tidligere nevnt den første sesongen av Scandal, som er en solid TV-serie. 

SCANDAL – sesong 2 DVD. Personlig har jeg ingen forhold til Grey´s Anatomy, men antar den er hakket mer såpete enn Scandal. Det er uansett folka bak samme serie som gir oss Scandal.

scandal-picture

Olivia Pope er sjefen for en et knippe hemmelighetsfulle mennesker som alle har en dramatisk fortid som hverken du eller jeg kan skryte av. Pope har på kløktig vis, reddet hver og en av dem, og nå er de en del av hennes firma som hjelper høytstående – gjerne innen politikk – personligheter i nød. Kall det gjerne et firma som sysler med skittentøysvask uten bøtte, såpe og mopp!

Pope har tidligere arbeidet for presidenten, og har fortsatt flere føtter innenfor det hvite hus. Samtidig har hun hatt et forhold til presidenten, som fortsatt er gift med samme kvinne som i Pope-tiden. I den første sesongen fattet jeg interesse etter tre episoder, mens sesong 2 har utviklet et mye høyere potensiale for mystiske personligheter, engasjerende situasjoner og en meget god utvikling innen et politisk plan, presidentens forhold til hans kone, men også til presidentens eventuelle svin på skogen. Sesong 2 er på 22 episoder og byr på fine karakterer, hvor Olivia Pope (Kerry Washington) allikevel ikke er min favorittskuespiller. Det gjør ikke så mye, fordi helheten blir til et knallbra, solid og spennende produkt som vil engasjere folk flest med puls.

Scandal er herved anbefalt, og den får hele 8/10 på IMDB.

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

karakter5