Hermegås 7

Simon West er mest kjent for Con Air (1997), The General´s Daughter (1999), Tomb Raider i 2001, og The Expendables 2 fra 2012. I 2006 stod han bak regien på When a Stranger Calls, og her er det litt uante grunner til Asylums hermegås.

when-a-killer-calls

TELEFONTERROR. Dette er en film jeg vet lite om i utgangspunktet, og den har kjente? tryner som Camilla Belle og Tommy Flanagan. Filmen var dessuten en nyinnspilling fra den mer kjente utgaven fra 1979.

 

LES OGSÅ: HERMEGÅS 1-6

Asylum valgte allikevel å følge opp med sin egen visjon av denne, hvor filmen ble kalt; When a Killer Calls samme år. For noen vil trolig Killer høres mer appellerende ut enn Strangers, og Hermegås 7 er et faktum. Her kan en se at originalen også ble en flopp, som publikum slettes ikke hadde spesielt sansen for. Nesten identisk plott, men begge ble altså dårlig mottatt hos publikum.

 

  • Budsjett When a Stranger Calls $15 000 000  Karakter på IMDB: 5,0 (fra 29.602 brukere)
  • Budsjett When a Killer Calls:  $ Ukjent Karakter på IMDB: 4,3 (fra 414 brukere)

 

 

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no The-Asylum-om