Kvernalarm

Det har skjedd før, og nå skjer det igjen. Det har aldri skjedd på Kverneland, men i Stavanger har dette konseptet vært en stor suksess. Lokale artister samlet seg til øving før Kvernalarm 15. november 2014. 

Hovedbilde består av de fleste musikerne som bidrar på lørdag. Nederst fra venstre: Roger Kvingedal, Øyvind Lende, Roger Utsola, Gunner Hjort Seren, Svein Ove Netland, Svein Harald Kleppe, Sveinung Andy Andersen. Andre rekke fra venstre: Tommy Utsola, Per Leon Vignes, Leidulv Stokdal, Håvard Hommeland, Jani Sviland, Tommy Norås, Alexander Vrtis og Dagfinn Engelsvold. Jan Cato Traa, Geir Kristiansen, Elisabeth Thompsen, Kristoffer Brække, Eivind Larsen og Erik Hagen hadde ikke «megt» seg ned når bildet ble tatt.
Hovedbilde består av de fleste musikerne som bidrar på Kvernalarm. Nederst fra venstre: Roger Kvingedal, Øyvind Lende, Roger Utsola, Gunner Hjort Seren, Svein Ove Netland, Svein Harald Kleppe, Sveinung Andy Andersen. Andre rekke fra venstre: Tommy Utsola, Per Leon Vignes, Leidulv Stokdal, Håvard Hommeland, Jani Sviland, Tommy Norås, Alexander Vrtis og Dagfinn Engelsvold. •Jan Cato Traa, Geir Kristiansen, Elisabeth Thompsen, Kristoffer Brække, Eivind Larsen og Erik Hagen hadde ikke «megt» seg ned når Scoopet var der.

COVERKILL. 21 slitesterke rockelåter og 21 musikere, hvor alle har erfaring fra lokale Rogalands-band. Musikerne har allerede øvd seg klar til lørdagens spektakulære konsert, som en den første av sitt slag – noensinne – på Kverneland.

I Stavanger har de en årlig tradisjon som blir kalt for Stavanger Allstars. Dette er det samme konseptet som blir kjørt på Ambolten, Kverneland. Scoopet var såvidt innom for å leke fotograf på en av de første øvingene, og musikerne virket rimelig gira.

 

Men kjære onkel sØLve…hvilke band var/er disse flotte menneskene i til vanlig?

Joda, det kan jeg fortelle (takk, Jan Cato).

Planet Parker, Kal-El, Artifact, Ovërhead, Poetica,  RipOff, Mr. Hyde, Division 12, Shockwaves, Hell Patrol, BB Eye, Steel Commandoes, Shadowmind, Melizza, Vrtis, Plague, Elephant Riders, 12, Jone & Jyplingane, Råstoff, Shotgun, Thunderdome, Ranomes, Skallebank, Powerhead, Deviants, Bulder, Lasse Berheim, Pigfish, Rhinos, Howlin ´HoundDogs, Black Funeral, Padiona, Veislakt, Savn, Subject Delta, Sea of Dreams og HateFuel.

 

Tekst og foto: Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

scoopet-facebook-ny