Topp-20 intervju

Hvilke intervju blir egentlig mest lest på Scoopet.net? Her er en oppjustert liste for hvilke intervju som ble mest lest i 2014. 

117 lesere har lest intervjuet med Rob Halford, hvor han blant annet forteller om konsert på Bore samfunnshus. Nickelback-intervjuet er faktisk mer populært.
123 lesere har lest intervjuet med Rob Halford, hvor han blant annet forteller om konsert på Bore samfunnshus. Nickelback-intervjuet er faktisk mer populært, men bare 155 lesere.

 

Hvilke intervju blir mest lest?

Det føles nesten litt snodig at intervju med Paradise Lost, Rob Halford og Fear Factory ligger langt nede på listen, og ingen av dem blant de 20 mest leste. Intervjuet med Nickelback og Carl Brashier  i mellomsjiktet, mens intervju med Iron Maiden-vokalist, Bruce Dickinson, havnet på 23. plass.

Intervju med Kim Larsen og Tom Weum snek seg inn på topplisten, slik at Blackie Lawless og Arild Østin Ommundsen takket for seg. Audun Vhile, Musikkfest og Svein F. Hestvaag kom seg enda høyere til slutt.

 

Hva kan en så lære av dette?

Det er ingen tvil om at leserne liker best den lokale tilknytningen til Rogaland. Blant utenlandske artister, er Wolf People det mest leste. Årsaken til dette har også lokal tilhørighet da de spilte på årets Ranglerock-festival på Bryne.

 

Topp-20 intervju

1. Elsi Hommeland (Ambolten)

2. Svein F. Hestvaag

3.  Ken Ove (Alien Ken)

4. Roger Utsola – Blodfan, Kiss

5. Pete Johansen

6.  Norsk Ølimport

7. Musikkfest 2014

8. Wolf People

9. Helge Torvund

10. Tønes

11. Hans Berge

12. Miss B

13. Musikkfest – del 2

14. Terje Winterstø

15. Tom Weum

16. Bjørn Eidsvåg

17. Kim Larsen

18. Tord og Gunner

19. Rangleband

20. Egil Hegerberg

 

 

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

scoopet-facebook-ny