Trailer P.B – Norge

De er tre, de er stupide, men de er også elsket av mange nordmenn. Trailer Park Boys kommer til Norge for første gang. 

SNART NR. 9. 29. september 2015 kommer Ricky, Julian og Bubbles til Folketeateret i Oslo. Det er trekløverets første besøk til Norge, og gutta er kjent fra TV-serien Trailer Park Boys, og snart er de klare med sesong 9 på Netflix.

tpb

I følge presseskrivet vil det bli sedvanlig galskap og et totalt uforutsigbart show.

Se hva som skjer når guttene forlater Sunnyvale for å teste Julians nyeste svindelteknikker, Bubbles Hollywood-drømmer og Rickys store idéer på veien. Ingen politibetjenter, ingen Randy og ingen Mr. Lahey. Etter å ha solgt ut Hammersmith Apollo på deres siste Europa-besøk lover guttene mer drikking, banning, drikking, pølser, musikk og drikking i et usensurert live show der alt kan skje.

Konseptet til skaper/regissør Mike Clattenburg begynte opprinnelig som kortfilmen Trailer Park Boys med John Paul Tremblay (Julian) og Robb Wells (Ricky), som debuterte til strålende kritikker på Atlantic Film Festival i 1999. Opplegget: et kamerateam følger guttenes hverdag i Sunnyvale Trailer Park i Nova Scotia, Canada. For å fullføre den kaotiske trioen ble Mike Smith (Bubbles) rekruttert, og det oppsto et mockumentary-type TV-show som varte i syv sesonger (og tre spillefilmer) med fasjonable gjesteopptredener av blant annet Alex Lifeson fra Rush, Skid Row og Sebastian Bach.

Etter den opprinnelige serien ble avsluttet i 2008, har Wells, Tremblay og Smith turnert i hele Nord-Amerika, Australia, New Zealand, England, Skottland og Irland. 

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

scoopet-facebook-ny