Følelser er noe herk

Forelskelse kan være så mangt, eller kan det? Denne filmen bygger på en novelle av forfatteren Nicholas Sparks, som også står bak Dagboken og En Trygg Havn. 

The-best-of-me-movie

THE BEST OF ME – DVD. Let´s face it. Omslaget på denne filmen føles søtere enn antall kilo solgte sukkerspinn på et passelig stort tivoli. Til tross for essensen i en kjærlighetshistorie, er det rom for mye mer i denne historien.

Filmen forteller to historier fra datid og nåtid. Vi møter to pene og lykkelige mennesker som er forelsket, ment to be og alt det der. I nåtid møtes de igjen. Hun har stiftet familie og er sånn passe lykkelig gift, mens mannen er singel. For 20 år siden hadde de en felles venn som nå har etterlatt dem begge i sitt testamente. Filmen stiller spørsmål om det kan bli de to, samtidig som den forteller en faktisk interessant og spennende historie i både nå og datid.

The Best of Me er mer enn en kjærlighetshistorie og kan kalles for vellykket fordi det også er en mørkere side av historien som involverer en småkriminell familie uten skrupler som kan lage mye ugagn. Egentlig syns jeg alle burde få sett denne filmen som i tillegg til velskrevet manus byr på godt skuespill fra Michelle Monoghan, James Mardsen, Luke Bracey og Liana Liberato.

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

karakter5