Ny video: Spiders

Jeg er temmelig sikker på at Janis Joplin ville likt svenske Spider. Jeg er også sikker på at Spiders har sansen for Janis Joplin. 

SPIDERS – Control (Spinefarm). Kule Janis Lyn Joplin var en markant kvinnelig vokalist som preget 60-tallets rockescene med utilslørt personlighet og uheldigvis et utagerende liv som bestod av store mengder narkotika.

Spiders-Shake-electric

Artisten slet med misbruk av det meste, og var kun 27 år da hun døde av en overdose i 1970. Joplin ble kanskje enda mer populær etterpå, men når en hører på Spiders er det vanskelig å ikke tenke på Joplins «attitude» fra både musikk og fra vokalist Ann-Sofie Hoyle.

Spiders ga ut Shake Electric i fjor, og nå er de klar med ny video fra albumet. Control er i Joplins ånd, selvfølgelig i sort/hvitt og er en utilslørt og upolert rockelåt som er verdt å få med seg.

Spiders om Control: Control is about the most evil of evil – Money, and how money in a way is power and can change a person´s personality. The video was partially shot while being on tour in Spain last descember.

Fjorårets Shake Electric kunne ellers skilte med bandets beste låt; Mad Dog.

 

SE: Control her.

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no