Metal allstars avlyst

Hvilken katastrofe Metal Allstars har blitt. I fjor ble arrangementet utsatt til 2015, samtidig som det også ble klart at de fleste interessante artistene ikke ville bli med. Tidligere i år ble det publisert en utgave av Metal Allstars som var en sørlgelig line-up i forhold til den opprinnelige. Nå er det avlyst. METAL FEWSTARS.

Det var få trekkplaster igjen til konserten som skulle være i Bergen 29. april og Stavanger 30. april, som heller ikke lenger ville blitt The Most Insane Metal-show, uansett.

Etter den siste line-up ble det stor misnøye blant publikum, hvor diskusjonen var temmelig høylydt. De som hadde kjøpt meet and greet-billetter til høy pris kunne bare glemme å få pengene igjen fra Gabe Reed Productions – byrået som styrte booking i USA. Men nå ser det i det minste ut til at dette kan ordne seg.

Konserten som er på grensen til å bli kalt for et synkende skip på samme størrelse som Titanic er uansett avlyst.

Les også:Få Allstars til Stavanger

De norske arrangørene har fått følgende forklaring fra Gabe Reed Production i USA. Due to the cancellation of key artists in the line up and logistical issues caused by the cancellation of several shows, the Metal All Stars will be postponing all European dates from April 24 to May 17 2015. Current ticket holders and purchasers of VIP Meet & Greet packages will have their tickets refunded at the point of purchase. More official information will follow and be available online here and at hour local ticketing store.

De norske arrangørene sier følgende: 

På vegne av arrangørene Brynerock/Vendetta beklager vi å meddele at hele Allstars –turnéen er avlyst. Publikum som har kjøpt billett vil få refundert pengene. Ble billett kjøpt på internett, sender du en e-post til kundeservice@billettportalen.no hvor du oppgir ditt ordrenummer for å få refusjon direkte til bankkortet du betalte med. Ble billett kjøpt i Stavanger konserthus, tar du kontakt med oss direkte på telefon 51 53 70 00 (valg 1), eller på epost billett@stavanger-konserthus.no. Vi beklager dette på det sterkeste, og sier oss lei for alle endringene rundt, og nå avlysning av denne konserten.

Den største taperen vil til slutt være de som kjøpte flybillett og eventuelt hotell for å få med seg konserten. Hele greia er egentlig bare trist, og vi får håpe det ikke dukker opp lignende arrangement i nær fremtid.

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

scoopet-facebook-ny