Artister Musikkfest 2015 1

Et av årets vakreste musikalske eventyr har sluppet komplett line-up. Musikkfest 2015 tilbyr nok en gang et mangfoldig program for et mangfoldig publikum. 

MUSIKKFEST 6. juni – DAG. Musikkfest er endagsfestivalen med gratis musikk til folket. Dette året skal det avholdes over 120 konserter i løpet av dag og kveld, hvor det ikke er noen aldersgrense om dagen.

 

Les også: Intevju med Daniel Engen 2014

 

Artistene skal fylle Stavanger sentrum med musikk, og årets festival byr på alt fra ferske artister, til artister som også fikk vist seg frem i fjor. Lokale artister får nok en gang 15 minutt på scenen om dagen og 20 minutter om kvelde. Skulle du ikke like bandet, kan du enten bevege deg til en av de andre scenene, eller bare vente til neste band.

 

Les også: Hvem spiller om kvelden?

 

Scoopet presenterer komplett program for dag og kveld. I tillegg vil det bli lagt intervju med utvalgte artister og mer.

DAG: Klikk på program og kryss oppe til høyre for større bilde.

 

 

Sølve Friestad

 

Musikkfest-dag-artister