Artister Musikkfest 2015 2

Musikkfest skifter beite for kveldskonsertene annet hvert år. I fjor var det på Folken, dette året blir det på Tou Scene.

MUSIKKFEST 6. JUNI – KVELD. Primus Motor; Daniel Engen sier at det var hele 2100 publikumere på Tou Scene i 2013. En overaskelse vil det også bli, uten at de ansvarlige bak Musikkfest ønsker å uttale seg noe spesielt om dette. Det eneste Engen vil si er at dette er et band som har spilt sin andel i Stavanger.

Dette vil med andre ord bli spekulasjoner til hvilket overraskelsesband det er snakk om. Scoopet går «all inn» og gjetter enten på Morten Abel, Stavangerensemblet eller Purified in Blood.

 

Kveldens artister spiller uansett 20 minutt hver.

 

Les også: Musikkfest 6. juni – dag. 

 

Det blir konserter på fem forskjellige scener denne kvelden, og programet er ikke uventet – variert.

 

 

 

 

program-kveld-musikkfest2015

 

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://scoopet.net/2015/05/artister-musikkfest-2015-2/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /customers/5/7/2/scoopet.net/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /customers/5/7/2/scoopet.net/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19