Mest lest i mars

I mars var det mest interesse for Metal Allstars – konserten som til slutt ble avlyst. En øltest med Aass mot Mack kom på andre plass, mens svenske Frantic Amber vakte stor interesse med ny singel. 

metal-allstars-avlyst

MEST LEST I MARS. Deretter var det stor interesse for en hyllest til Metallica og Master of Puppets, med kåring av beste metalplater i 1986. Ny singel fra Veislakt er godt lest, i tillegg til filmrelaterte artikler og lokalt intervju med Kaizerfilm-regissør Leiv Igor Devold og Helge Risa som spiller hovedrollen i egen dokumentar.

Dette intervjuet ble gjort i anledning førpremiere på Bryne kino av filmen Den Tilfeldige Rockestjernen. I ettertid meldte NRK om Kaizer-flopp i hjembyene. Filmen solgte kun rundt 5000 billetter og ble tatt av plakaten i Bergen og Stavanger lenge før en skulle tro.

Dette i seg selv er jo en kjip historie om en film som har fortjent en bedre skjebne. Samtidig ble Scoopets intervjuoversett av filmens Facebook-gruppe. Her ble de fleste artiklene om Den Tilfeldige Rocketstjernen publisert, mens intervjuet med Helge Risa og Leiv Igor Devold ble oversett og tiet ihjel.

Den nye spalten hvor jeg presenterer 10 nye plater hver uke, kom seg akkurat inn på 10. plass.

Metal Allstars-artikkelen som ble mest lest forklarte om et redusert antall artister til konserten. Denne artikkelen er slettet og erstattet med Metal Allstars avlyst.

 

Mest lest i mars 2015

Metal Allstars avlyst

Ass vs. Mack

Frantic Amber

Master of Puppets 29 år

Tørnquist tester øl

Intervju: Helge og Igor

Ny singel: Veislakt

Roadtrip i dumskap

Spottekråke, urokråke

Nytt fra Europe

 

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no