…dette lå inni

En storbyavis kunne idag skilte med overskriften; – Stoppet bilen og hørte skrapelyder fra taket. Dette lå under skiboksen. Ganske tilfeldig, men hadde en lignende opplevelse i dag, og hva er vel bedre å stjele slike spektakulære overskrifter fra de store avisene?

Du vil ikke tro allslags rot som lå bak i bagasjerommet.
Du vil ikke tro allslags rot som lå bak i bagasjerommet.

DUNKELYDER. I dag var jeg en tur i Egersund, som er mellom 3-4 mil fra Bryne. Da jeg kom til Brusand hørte jeg noen rare dunkelyder fra bagasjerommet. I begynnelsen tenkte jeg ikke så mye over dette, da jeg spilte gamle thrashmetal-plater på stereoanlegget, men ulydene ville ikke gi seg. Jeg svingte inn på en rasteplass, stoppet bilen og åpnet bagasjerommet. Du vil ikke tro hva jeg fant.

 

Les også: Du vil ikke tro hvor irritert du blir.

 

Tekst og foto: Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

 

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://scoopet.net/2015/06/dette-la-inni/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /customers/5/7/2/scoopet.net/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /customers/5/7/2/scoopet.net/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19