Du vil ikke tro hvor irritert du blir

…men  så vil du le.

Riktig. Alt er ikke som en først antar, men kanskje noen hadde en liten aning. Det vil neppe være århundrets sjokk, og få vil bli forundret. Først kan en jo spør om hva som er best av ketchup og sennep, eller finnes det noe fasitsvar på det? Og hva med bomring, rockering og giftering?

De første tekstlinjene i denne viktige artikkelen blir kun forfattet for at det skal se bedre ut i en preview på Facebook.  I god tråd med de der tåpelige du vil ikke tro-overskriftene, er det denne gangen Scoopets tur til å få deg til å ikke tro noen ting som helst.  Du vil ikke tro denne artikkelen som viste seg å ikke være en artikkel. 

Lykke til videre med tester og artikler av typen; Hvilket dyr er du, hva betyr navnet ditt og så videre.

Tekst og foto: Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=http://scoopet.net/2015/06/du-vil-ikke-tro-hvor-irritert-du-blir/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /customers/5/7/2/scoopet.net/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /customers/5/7/2/scoopet.net/httpd.www/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19