Ny singel: Les Punx

Som en blanding av bortglemte Liquido som hadde mange gode låter utenom Narcotic, kan en slenge på en dose med feel good-låter fra Blink 182 og Green Day, så har vi cirka norske Les Punx. La gitarfuzzen leve mens vi håper på en god sommer, etter hvert. 

Les Punx. Foto: Remi Salievski.
Les Punx. Foto: Remi Salievski.

LES PUNXHotbox (Hakaslepp Records). Til tross for kort levetid siden 2013 har Les Punx allerede gjort supportjobber for The Dogs og OknlP & De Fjerne Slektningene. Dette er bandets første singel, og det er en oppløftende rocker med sommerlig preg og bra driv. Låten er produsert av Johan Larsson og blir helt korrekt beskrevet som pop-punk som er så pass tilgjengelig og lite provoserende at den enkelt kan kategoriseres som radiovennlig.

Les Punx består visstnok av omskolerte metalhuer som utgjør rytmeseksjonene, mens gitarene trakteres av en heltids saksbehandler og Westerdals-studerende dagdrømmer, mens vokalen deles mellom saksbehandler og flittig rocker fra bookingbransjen som også gjør perkusjon.

Les Punx er:  

  • Anders Røli: Vokal og gitar (Tidl. Kalashnikov)
  • Marte Hagen: Vokal og perkusjon (Tidl. Cables)
  • William Fossheim: Bass. (Tidl. Shraphead & Flasham.)
  • Mohammed Dyani: Trommer. (Tidl. Shraphead)
  • Axel Sæther: Gitar (Tidl. Flasham)

Låten hører du HER.

 

Sølve Friestad – scoop@scoopmanagement.no