Ny singel: Maribelle

Den talentfulle og sjarmerende Stavangerjenta fra Bergen! har vært i studio igjen. Walk of Shame er første singel eller fjorårets gode fullengder Revolution. 

Maribelle. Foto: Oddvar Johnsen.
Maribelle. Foto: Oddvar Johnsen.

WALK OF SHAME ble sluppet 14. januar. De første sekund gir relasjoner til artisten Astrid Williamson, men Maribelle Orlins nye låt står uansett bra uten «namedrop» fra andre.

Maribell forteller Scoopet at temaet er kjent for mange og en typisk historie man hører dagen etter at noen har vært på byen. Maribelle ble spurt om å skrive en sang om dette og tok utfordringen på strakt strupebånd.

Walk of Shame er en flott og lett fengende låt som sitter ved første lytt. Maribelle har en merkbart og utsøkt klang i vokalen som gjør at vokalisten blir mer interessant enn en gjennomsnittlig popartist. I tillegg til Orlins troverdige vokal er det også en fin låt. Ganske enkel, men allikevel en god produksjon som gjør at selv om less ikke er more, kan det godt være det her. Walk of Shame smyger seg utover høytaleren og gir melankolske følelser mot positive tanker og lysten til å ha en enda litt bedre dag. Walk of Shame kan du høre HER, i tillegg til å se flunk ny musikkvideo HER.

Singelen er i likhet med Revolution, produsert av Stein-Roger Sordal fra Kristiansand.

 

Tekst og hovedbilde (Maribelle og gitarist Leif Måsvær i Helgåleiren 2015). sØLve Friestad – scoop@scoopmanagement.no