Overhead og Phil Campbell

Frontfigur Lemmy Kilmister døde i desember 2015 og Motorhead er historie. En skulle kanskje tro at det var 1. april, men den gang ei. Nylig ble det annonsert at selveste Motorhead-gitarist Phil Campbell skal spille live med Kvernelands-bandet Overhead som har covret Motorhead i 11 år, sånn cirka. 

campbell-overhead

OVERHEADS HÅVARD HOMMELAND kan fortelle at de fikk en forespørsel om å spille live med Phil Campbel. Det var ikke vanskelig å takke ja.

– Når man har hatt dette som hobby i 10 år, fått reist rundt og spilt favorittmusikken over hele landet, er det en ganske uvirkelig opplevels at jeg skal få spille med mannen som har vært Motorhead-gitarist de siste 30 årene. Jeg hilste faktisk på Phil Campbell når de spilte i Figgjohallen i 1985, sier Håvard Hommeland til Scoopet.

 

Av alle steder skal konsertene være på Storlien Høifjellshotell 18. og 19. mars. Hommeland sier at det i første omgang er disse to konsertene, men utelukker ikke at det kan bli flere – spesielt om Campbell blir fornøyd.

Foreløpig program inkluderer også Terje Tysland Rock Session, Gil Edwards & the Vintage Chiefs i tillegg til utvalgte BigTwin motorsykler, snoscootere, klær og utstyr.

 

Les også: Motorheadquiz med Overhead.

 

sØLve Friestad – scoop@scoopmanagement.no