Nytt fra Alien Ken

Det går aldri fort i svingene når Alien Ken skal produsere nye låter, for svingende. 21. mars var det derimot tid for nytt album i tillegg til at gutta har sluppet ny musikkvideo som allerede har over 80.000 visninger. Denne gangen har bandet fra Rogaland fått med seg Leo Moracchioli fra Frog Leap Studio, som har produsert både låter og video. 

change-is-constasnt

CHANGE IS CONSTANT er oppfølgeren til Contact fra 2014 og det er fortsatt Ken Ove (Alien Ken) Johansen som er låtskriver. Solide anmeldelser har allerede begynt å tikke inn, kanskje spesielt fra utenlandske magasin, hvor musicjunkiepress mener at Change is Constant er et must for alle rockere og fortsetter:

– The new album is a full on straight up bad ass ROCK ALBUM! There is no smoke and mirrors, gimmicks or bandwagon songs, this is one complete album that will ROCK YOU.

Alien Ken kan fortsatt kategoriseres som et solid rockband med særpreg og forkjærlighet for hardere rock og full forrakt for forhåndsbestemte maler. Bra produksjon og helhetlig inntrykk av Alien Kens nye fullengder bør være en god ambassadør for flere fans og flere spillejobber. Om en snakker om sistnevnte er det absolutt en anbefaling å få sett Alien Ken live, for det er noe de gjør svært bra.

Alien Ken består av Alien Ken (of course), Magnus Løining, Morten Skogen og Roy Egeland og finnes også på Facebook.

 

Se: Alien Kens nye musikkvideo; Dualstar.

 

sØLve Friestad -scoop@scoopmanagement.no